Huzur ve Umut Beldesi Üsküp...
Üsküp Belediye Başkanlığı
2. bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü Kursu Tamamlandı.

Üsküp Atatürk İlköğretim Okulu ve Kırklareli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Beldemizde ikincisi düzenlenen “Bilgisayar Operatörlüğü ve İşletmenliği Kursu” tamamlandı.

160 saat süren Bilgisayar Operatörlüğü ve İşletmenliği kursunu tamamlayıp sınava girmeye hak kazanan ve sınavı geçen 22 kursiyere düzenlenen tören ile Bilgisayar Operatörlüğü ve İşletmenliği Sertifikaları verildi. Üsküp Atatürk İlköğretim Okulu’nda kursiyerler için bir tören düzenlendi.

Törene Başkan Erdoğan KIYICI’nın il dışında olmasından dolayı Başkan Vekili Mehmet KALÇO, Üsküp Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Selami GÜNDÜZ ve Kurs Öğretmeni İlkim Ceren TÜTÜNCÜLER katıldı. Başkan Vekili Mehmet KALÇO; “ Düzenlenen bu kurslar ile birçok vatandaşımız sertifika sahibi oldu. Bu belgeler iş hayatında muhakkak fayda sağlayacaktır. Kursların Beldemizde açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Okul müdürü Selami GÜNDÜZ ise; “İkincisi tamamlanan bu kursla birlikte Beldemizde toplam 42 kişi sertifika almış oldu. Bu önemli bir sayı. Katılımın böyle olması bizleri oldukça memnun etti. İlerleyen zamanlarda talep olması halinde çeşitli konularda kurs açabiliriz. Kurs süresince bizden desteğini esirgemeyen Üsküp Belediyesi’ne ve kurs hocamız İlkim Ceren TÜTÜNCÜLER’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kurs hocası TÜTÜNCÜLER de, Üsküp’ü çok sevdiğini, burada başarılı iki kurs dönemi geçirdiğini ve ilerleyen dönemlerde Üsküp’te yeni bir kursta, kurs hocası olarak görev almayı temenni ettiğini dile getirdi.

Biz de emeği geçenlere teşekkür ediyor ve sertifika alan kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz.

Haberin Ek Görselleri

2. bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü Kursu Tamamlandı.