Yazıyla kışıyla, gecesiyle gündüzüyle Üsküp için çalışıyoruz
Belediyemizden nikah yapan çiftlerimize hediye…

Belediyemiz, Evlendirme Memurluğumuzda nikahını kıydıran çiftlere özel ve değişik bir hediye vermeye başladı. Hayatlarını birleştirme noktasında ilk adımın atıldığı nikah işlemi için Belediyemiz Evlendirme Memurluğu’ na müracaat eden çiftlerin tüm işlemleri hediye edilen bu kalemle yapılıyor. Son olarak nikah kıyılması sırasında imzaları da bu kalemle atan çiftimize, bu özel kalem hediye ediliyor. Hediye edilen kalemin üzerinde çiftin isimleri, nikah tarihi, “Ömür boyu mutluluklar” yazısı ve “Üsküp Belediye Başkanlığı” yazıları yer alıyor. Belediye Başkanımız Hüseyin KASAP yaptığı açıklamada; “Evlilik, insanları birleştiren önemli bir müessesedir. Evliliğin gerçekleşmesi için yapılması gereken ilk işlem ise çiftin nikahının kıyılmasıdır. Bu sebeple evlenen çiftler için nikah günü, her zaman özel bir gün olarak çiftlerin hayatında ki yerini korumaktadır. Belediye olarak istedik ki çiftimize bu günü anımsatacak bir hediye sunalım. Bu kapsamda çiftimizin nikah işlemlerinin en başından başlamak kaydıyla imza aşamasına kadar yapıldığı kalemi hediye etmeyi düşündük. Nikah yapan çiftlerimiz bu kaleme baktıkça bu anlamlı ve güzel günü hatırlasınlar." şeklinde konuştu.