Üsküp Spor Halı Saha Turnuvası başlıyor.

Hem Beldemizde sporseverlere güzel bir turnuva izlettirmek hem de kulübe gelir sağlamayı hedefleyen yönetim bu kapsamda bir turnuva düzenlemeye karar verdi. Belediye başkanımız Erdoğan KIYICI’nın izniyle yapılacak olan turnuvada ilk üçe giren takımlara ödül verilecek.

Birinci olacak takım 200,00 Türk Lirası, ikinci olacak takım 125,00 Türk Lirası ve üçüncü olacak takım ise 70,00 Türk Lirası ödül kazanacak. Turnuvaya katılım ücreti ise takım başına 70,00 Türk Lirası olarak belirlendi. Herhangi bir yaş sınırlamasının bulunmadığı turnuvada takımlar (6+2) 8 kişiden oluşacak ve her oyuncu sadece tek bir takımda yer alabilecek.

Yönetim kurulu üyesi Durmuş ASLAN yaptığı açıklamada; “Hem kulübümüze destek olması hem de sporseverlerin bir turnuvada buluşması adına güzel bir organizasyon olacak. Küçük miktarda da olsa ilk üçe girecek takımlara ödüller vereceğiz turnuva sonunda. Tabi bizim yine en çok önem vereceğimiz konu fair play anlayışı olacak. Turnuvada da bu anlayışımız devam edecek ve sportmenliğe aykırı davranışta bulunan takımlar turnuvadan diskalifiye edileceklerdir. Turnuvanın maç programı başvurular tamamlandıktan sonra açıklanacak. Biz şimdiden turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Turnuvaya son başvuru tarihi 04 Temmuz 2011 tarihi olarak belirlenirken başvurular ise Üsküp Belediyesi’ne yapılacaktır.

Haberin Ek Görselleri

Üsküp Spor Halı Saha Turnuvası başlıyor.