Belediye Başkanımız Hüseyin KASAP' ın veda mesajı...

Belediye Başkanımız Hüseyin KASAP' ın veda mesajı...

Bu içerik 08 Nisan 2024 17:37 tarihinde eklendi ve 393 kez gösterildi.

Belediye Başkanımız Hüseyin KASAP' ın veda mesajı...
  
  Kıymetli Hemşehrilerim;
 
  30 Mart 2014 tarihinden itibaren şahsıma duyduğunuz güven ve verdiğiniz destek ile doğup büyüdüğüm beldeme 2 dönem ardı ardına Belediye Başkanı olarak hizmet etme imkanı verdiniz. Bu güven ve desteğiniz için hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Bana duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteği boşa çıkarmamak için imkanlarımız dahilinde hatta imkanlarımızın da üstünde var gücümüzle Beldemiz için en iyisini yapmaya çalıştık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte “örnek belde” olma vizyonu doğrultusunda yoğun bir çalışma temposu içinde olduk. 2014 ile 2024 yılları arasında Üsküp birbirinden güzel projelere imza atarak değerine değer kattığı bir dönemi geride bıraktı ve örnek belde olma vizyonu doğrultusunda önemli adımlar attı. Görevimizi yerine getirirken kimseyi mağdur etmemeye ve kimseyi kırmamaya özen gösterdik. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin herkese eşit davranarak Üsküp için doğru olan neyse onu yapmaya çalıştık.
 
  Şükürler olsun ki verdiğim tüm sözleri yerine getirmenin gururu ve mutluluğu ile görevimden ayrılıyorum. Zaman zaman çeşitli açılardan eleştiri alsam da Üsküp’e hizmet etmekten her zaman büyük onur duydum. Bu sözlerim sadece belediye başkanlığına veda sözleridir. Çünkü bundan sonra da Üsküp için elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim.
 
  Bunun yanında ortak sevdamız Üsküp’ e hizmet edebilmek için girdiğimiz seçim yarışını kazanan yeni başkan Halil ÇALLI’ yı da tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum.
 
  Ben başta 10 yıldır desteğini ve güvenini benden esirgemeyen kıymetli Üsküp halkına, benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan değerli meclis üyelerime ve gece gündüz demeden görevini en iyi şekilde yerine getiren değerli belediye personelimize sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin.
 
üsküp üsküp+belediyesi üsküp+belediye+başkanlığı üsküp+haberleri üsküp+neresi üsküp+hava+durumu üsküp+turu

Son Haberler