Beldemizde “İlk Evim İlk Arsam Projesi

Bu içerik 18 Ocak 2024 15:57 tarihinde eklendi ve 890 kez gösterildi.

Beldemizde “İlk Evim İlk Arsam Projesi

Beldemizde yapılması planlanan “İlk Evim İlk Arsam Projesi" çalışmalarına TOKİ yetkililerince devam ediliyor. Devam eden çalışmalarda; beldemiz Mehmetçavuş Mahallesinde 2. Etap TOKİ konutlarının yanında, Milli Emlak Müdürlüğü’ nün TOKİ’ ye “İlk Evim İlk Arsam” projesi kapsamında devrini yaptığı alanda 1/5000 ve 1/1000 halihazır harita hazırlanarak tasdik işlemi gerçekleştirildi. Bundan sonraki süreçte ise imar planı yapım süreci başlayacak. Belediye Başkanımız Hüseyin KASAP konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Her daim güzel beldemiz Üsküp'ü daha ileriye taşıma gayreti içerisindeyiz. Daha önce ilgili kurumlarla görüştüğümüz bir projeyi daha beldemize kazandırmaya çok yakınız. Söz konusu projede beldemiz 2'nci etap TOKİ konutlarının yanında bulunan ve hazineye ait olan alan, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından TOKİ' ye devredildi. TOKİ yetkilileri çalışmalarına devam ediyor. Beldemiz için hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

üsküp üsküp+belediyesi üsküp+belediye+başkanlığı üsküp+haberleri üsküp+neresi üsküp+hava+durumu üsküp+turu